Karagöz Şehit İbrahim Bozkurt İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan,günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren yetenek ve kabiliyetleri ölçüsünde mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilecek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bizler; özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık,güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://afsinkaragozilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAGÖZ MAH. 39010. SK. NO: 5 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Karagöz Köyü Afşin/Kahramanmaraş

Adres - KARAGÖZ MAH. 39010. SK. NO: 5 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Dolmuş ve özel imkanlarla.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 158 ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.